A Búza tér lezárt aluljárójában fosztogatják az üzleteket

Megosztás

Úgy tűnik, a gyalogosforgalom nem juthat le a minden oldalról lezárt aluljáróba, de a bűnözők ezt több éjjel is megtették, hogy betörjenek a lent található üzlethelyiségekbe. Kétszer biztosan sikerült már.

Ami viszont biztató, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint az elkövetőket azonosították és elfogták. Nemcsak a közlekedésben okoz tehát gondot a lezárt aluljáró, hanem a lenti üzletek biztonsága sem szavatolt. Igaz, máskor sem.

Szomorú történetről tájékoztatta szerkesztőségünket a Borsod24 egyik olvasója. Betörtek a Búza téri aluljáróban található egyik üzletbe és ő nem is ez volt az első eset.. Múlt héten volt az egyik betörés, kedden este a másik. Ne feledjük, a felújítás miatt lezárt aluljáróban vannak ezek az üzletek.

A Borsod24 megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget is, akiktől az alábbi tájékoztatást kaptuk.

“A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást három férfival szemben. Az elkövetők 2023. októberében a kérdésében említett aluljáró két üzlethelyiségébe is betörtek. A miskolci rendőrök az elkövetőket pár napon belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfiak beismerő vallomást tettek. 

A rendőrök mindig kellő létszámmal és visszatérően ellenőrzik a belvárosi területeket is. A nyomozás eredményes lefolytatása végett további információkat nem áll módomban közölni” – írta szerkesztőségünknek a B-A-Z megyei rendőrfőkapitányság századosa.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek